Allan Tegningerne

På det seneste er vi blevet mødt med trusler om boy-cut/omskærring, efter det kom frem, at Henrik i en af sine pædagogiske praktikker var ophavsmand til et maleprojekt, hvor børnene skulle tegne deres far Allan. 5 måneder senere valgte forældrene at se på deres julegaver. Flere af fædrene blev stødt på den efterfølgende ryste-sammen-tur på den lokale bar af anden seksuel herkomst, "Bien i blomsten". Ifølge sherry-lovgivningen, opfundet af designer-paret Henning & Lauritz, er det imod al sund fornuft og uetisk korrekt at gengive ting fra 80'erne (det må man ikke).
I samlet flok havde 9 fædre løftet pegefingre og kimset løs. De frygtelige billeder gik Værløse rundt og krav om onde skylninger opstod. Vi har nu bukket os for kravet og netop gennemført 2 tarmskylninger hver.
For at gyde lidt olie på de oprørte vanter og bevare udflådsfriheden, vil vi her bringe de omskidte tegninger.

Lise på 6 år har her tegnet sin vestjydske far Allan, der arbejder som polsk arbejder. Her står far Allan sammen med fluen Flemming og muntrer sig med det kendte mundspil: "Modtager du en lussing, vend da straks den anden kind til". "Hov, den sidder på den anden hånd" sagde Lise. Flemming er den dag i dag desværre ikke længere er iblandet os.


Bjarne på 5 år har tegnet sin far nytårsaften. Bjarne havde lokket sin far til at tage en fuser i munden, ved gentagne gange at kalde ham en kylling. Efter et ordentlig knald fik han et smil på læben - altså faderen.


Hvis Allan ikke vil komme til pølsevognen må pølsevognen komme til Allan (Gunhild 77 år, alzheimer patient).


Nick Nolte, 8 år, har her tegnet sin far i en vanlig situation (skolefoto i 7. klasse). Læg mærke til den vittige tilføjelse af faster Ole's kanin oven i Allans klaphat. Som et gammelt ordheld siger - "Han har fået en kannin i klaphatten".






Hjem - Indhold - Kontakt os