AutonomNisserne

Hvert år omkring Juletid laver AutoNisserne aktioner rund om i landet. De højt råbende hætteklædte nisser er kendt for deres banner med påskriften "NEJ til bløde pakker" og en bevæbning af tørre pebernødder. Også I år vil der bliver afholdt aktioner der vil åbne øjnene på umoralske gavegivere.

Autonomnissernes party-program

§1 De bløde pakker skal væk, især dem fra farmor og mormor. De er som bekendt årsag til en masse traumer. Jeg husker f.eks. det år hvor jeg fik et par hjemmestrikkede uldunderbukser, som siden startede moden med uld g-streng.

§2 Vi kræver at julekatalogerne bliver sendt ud til påske, så man kan nå at bestemme sig for nogle gaveønsker i god tid.

§3 Vi kræver stærkere Nisseøl. (Man må kravle før man kan gå; gå før man kan drikke; og drikke før man kan kravle igen.)

§4 Vi er kraftigt modstandere af hætteforbudet, det har vi nisser efterhånden lidt under længe nok. For hvad er en nisse uden en hætte? Det er jo ikke andet en en grønlandsk dværg! Og hvad med med hættemågerne, måske? Dem er der heller ikke mange der tænker på...

§5 Vi har længe vidst at fotomodeller er dårlige forbilleder for unge piger. Vi mener desuden at julemanden er et dårligt fårbillede for de midaldrende mænd. Alle julekatalogerne er jo proppede med billeder af tykke mænd i røde dragter der påvirker mænds mad vaner og manglende sans for mode.

§6 Julen er en stresset højtid for børnefamilierne, men det vil vi gerne ha sat en stopper for! Det er simpelthen for ung en alder at stifte familie i!

Hjem - Indhold - Kontakt os