Bryst partiet

Tidligere kendt som
"De radikalt keithåndede".

Så er der valg og vi er det nye alternative parti der vil gøre fårskel. Dette har hidtidig været reserveret får med hudproblemer, men nu vil vi også. Her er nogle af vores mærkesager (udover Gucci tasker og Kelvin Clein sokker):

Vi er imod børnefamilier - det er noget grisseri. Børn skal ikke ha? lov til at stifte familie før de blir? voksne!

Vi vil afskaffe halvdelen af bogstaverne i det danske alfabet. Dette vil gøre det meget lettere for børnene at lære at læse og på dette grundlag, vil vi jo også komme til at se meget bedre ud i pisa-tests (udtales pis A). Det bedste ville være at indføre morsealfabetet der kun er prikker og strejer, men blinde, der er vant til at læse prikker, skal jo ikke have særbehandling.

Støt Asien. Vi har naturligvis taget stilling i denne forfærdelige krise. Der er snart ingen der spiser asier på deres leverpostejs mader.

Personer med anden etisk baggrund skal have en mere fair behandling. Vi kræver flere indvandrer-piger som ?side 9-piger?. På denne måde kan folk jo også se, at de sgu er lige så meget mennesker som os andre!

Vi vil nedsætte priserne på pensionistrejser til Færøerne. Så rejser alle pensionisterne til Færøerne. Og når de så er kommet derop, så sælger vi Færøerne til udlandet, så vi får nedsat udlandsgælden, og så slipper vi af med både pensionisterne og Færøerne på én gang.

Vi lover total fjernelse af alle skatte. Slut med pirater der i tide og utide graver i folks haver.

Vi er propfyldt med forslag til at hjælpe på beskæftigelsen. Helgun kan f.eks. ikke finde sin knallertnøgle og den kunne vi godt bruge nogle til at finde. De er sidst set ved det store spejl i entreen.

Vi kræver frivillig vandladning til alle! Og her er den så - partisangen - klik her.

Og ved disse personer skal du sætte dit kryds:

Helgun Von Torbenspapdottir

Da Helgun Von Torbenspapdottir er eftersøgt af politiet som "almindelig bygget mand iført blå skørt" har han valgt at være nøgen

Valgkreds: Blomstervej i Gjørlev

Valgslogan: Det har jeg aldrig sagt! Det har jeg altid sagt!

Om mig: Jeg er bl.a. kendt fra min fraværende tilstedeværelse i optil flere reklamer for Tena og som gammel klassekammerat til Ghandi.Henning Louise Lassen

Citat: det er rart at have sin aspest dragt på, hvis der nu skulle gå ild i noget

Valgkreds: Seest ved Kolding

Valgslogan: Jeg bruger samme tandpasta som George Bush!

Om mig: Jeg er til fest, farver og ild. Efter at jeg er fyldt 16 har jeg tilbragt meget tid i fængsel. Her muntrede jeg mig med min hobby, at samle klemmer.

Bliv kandidat

Valget kom lidt som et chok, så vi mangler kandidater.
Navn:
Valgkreds:
Valgslogan:
Om mig:
Valgsløfter:
Billede (link):

 

Hjem - Indhold - Kontakt os