ESmB? har været et smut på slå-smut-tur, og i den gåsledning (en slags strømførende anledning) har vi invisteret i 8 ama'r-madder, noget ukrudt og et ukendt H. C. Andersen eventyr vi selv har fundet på (en genre på fladfod med Heiko og SuJudo kampdigte). Fordi det er et lækkert ord skriver vi nu ukrudt igen.

Da det var svært at ligge ukrudt og 8 amar-madder ud til download, har vi valgt at ligge eventyret ud, sammen med en masse virus (vira ~ så kan der vist ikke koges flere boller på den suppe):

Det Eventyrlige Bøssekollektiv

Kære børn-lil. Nu skal I høre et socialrealistisk eventyr, som vores store national-onanist H. C. Andersen skrev for rigtig mange år siden. Og når du hører denne lyd "århhh" - må du sætte et kryds i din dagbog.

Så begynder vi ...

Der var engang et stort brunt hus, der var beboet af en flok mænd, der havde fået barberet al deres kropsbehåring af. Det var ikke ved et uheld - de var bare det man kalder for bøsser og huset blev derfor kaldt for "Bøssekollektivet".
I bøssekollektivet boede "alt-mulig-bøssen" Flemming Lebbe, drag queen'en Klito-Lis, den charmerende Skedemand Michael samt hans halvsøster Onani-Cal ~ ja, han var midt i en extreme make over surprise og kunne derfor stadig stå op og tisse... Med andre ord; han var halvt bøsse og halvt lesbisk.

Der var en vis spænding og nervøsitet i huset, thi det var den tid på måneden hvor Klito-Lis lod som han havde menstruation. Men mellem den megen surmulen og smadrede tallerkner, lykkedes det for Skedemand Michael, at få de sidste ting på plads, til den store bøssefest, som de nu havde planlagt i flere måneder. Han havde længe haft 2 små julelys (...kunstpause...) oppe i det aller farligste sted og nu var han på vej hen for at poste samtlige håndskrevne invitationer. Han gik naturligvis lidt mærkeligt, men trøstede sig med, at den ekstra plads ville komme ham til gode til festen.

Onani-Cal stod som sædvanlig for selskabslegene. Der skulle både være "bide-til-bolle" og "ringridning" . Jo, det ville ganske givet blive en fest, som der ville blive hvisket og stønnet om i mangt et hjørne af HC Ørstedsparken. Ja, Onani-Cal blev faktisk så opstemt ved tanken, at han nærmest uden at tænke over det, ejakulerede i retning af høvlebænken, hvor Flemming Lebbe var i gang med at lave en eventyrlig Prins Albert. Men Flemming Lebbe blev ikke sur, for som vi jo alle ved, betyder det lykke når man bliver ramt af en klat! I samme moment fortalte Flemming Lebbe, at han stadig kunne huske den første gang han smagte en Wherters Echte..

Pludselig oprendte dagen, hvor den store bøssefest skulle finde sted og én efter én ankom de mange "stjerner" (kunstpause..). Der var både den dyriske Svinedrengen, Store Claus og Lille Claus og den aller mindste Claus; hermafroditten "Prinsen med ærten" og sidst men bestemt ikke mindst; "Disco-bøssen" Tommy Liderlig, der altid var klar med en frisk og munter bemærkning. Således indledte han da også festen med en lille festtale, som han afsluttede med en opfordring til at lege "hvem kommer først?". Kort efter var der ikke et øje tørt.

Aftenen skred frem med de festlige selskabslege, mens de glade bøsser kastede løse håndtegn i krogene. Nogen enedes om at purpur røde butterflies "bare passer så godt" til en stram lædervest mens andre diskuterede Champions League fodbold.

Pludselig var alle gæsterne forsvundet og det var nu tid til at gå i seng. Men se, hov! Der var noget der ikke var, som det burde være.. Først udbrød Flemming-Lebbe: "Der har ikke ligget nogen i min seng". Forfærdet skyndte Klito-Lis sig ind i sit lyserøde værelse; "Gisp! Der er tydeligvis heller ikke nogen der har haft oralsex i min seng! Mine lagner er dårligt nok krøllede og der ligger en cd med Barbara Straisand, som ikke er blevet åbnet!!". I det samme udbrød Onani-Cal: åhh! og derefter råbte Skedemand Michael; "De ligger alle sammen i min seng". De fire bøsser skyndte sig ind til det store gang-bang-party, hvor Skedemand Michael allerede havde pyntet op med et par julelys.

Og de levede lykkeligt til dagens ende blev fyldt af hæmorider. Ja, se dette var en rigtig historie. Snip, snap, snude - nu skal vi snart alle sammen på tønden.

Stødende fra venstre mod højre ses Skedemand Michael, Klito-Lis, Onani-Cal og Flemming Lebbe siddende riddende over skrævs på Tommy Liderlig

Hjem - Indhold - Kontakt os