Rollator køreprøven

De opmærksomme ældre (og dem er der ikke mange af) har måske lagt mærke til, at nye rollator-trafikanter ofte kører meget hasarderet i køen på posthuset. Vi har samlet et par realistiske situationer, man kan komme ud for som rollator-bruger. Her kan De afprøve Deres teoretiske uvidenhed.De kommer kørende med 150 meter i timen. Hvad skal De være særligt opmærksom på her?

1: Brosteen kan være lumske med en rolator
2: Der er rødt lys fem meter fremme - så det kan stadigvæk nå at skifte mange gange
3: Der står 2 ihærdige blaffere. Bare kør videre og lad som om du ikke har set dem.De har netop foretaget et venstresving. Hvad skal De være særligt opmærksom på her?

1: Manden påstår at han kan spille på venstre balle - det må være en Vivaldi spillet bagfra.
2: Det er en blindgyde. Spørg om De kan få stegt en krage med
3: Stol aldrig på en siamesisk tyroler-cyklist – især ikke dem uden cykler – eller uden bjerge for den sags skyld – så forlang straks Deres penge igen.De er taget et smut på bodega og møder denne charmerende fyr. Hvad skal De være særligt opmærksom på her?

1: Jeg er vist gået forkert. Der plejer ikke at være spejle på herretoiletterne (hvis De er kvinde; ”jeg er vist gået forkert. Der plejer ikke at være spejle på herretoiletterne.)
2: Et par sherry slammer - og der skulle være mulighed for at man kunne få ham hjem i alkoben
3: Nam nam - en ungkarl på 72De er netop ankommet til deres hjemmeadresse. Hvad skal De være særligt opmærksom på her?

1: Nøglen ligger under tredje sten til venstre for den sten De slikkede på før de gik hjemmefra, for at efterlade et sikkert mærke.
2: Disse typehuse er alle ens og Algades er et temmelig almindeligt efternavn, så tjek naboens navn, før de entrerer.
3: Hmm utroligt som tiden går. Det føles kun som en time siden at jeg fik et krus mjød med GrauballemandenDe kommer kørende med 200 meter i timen, men har brug for et hvil. Hvad skal De være særligt opmærksom på her?

1: Kirsten Sigår nyder en vand.
2: Jeg går plads for ungdommen og finder en anden bænk
3: Lysten til et friskt pust sætter Dem i en pinagtig situation. Lige som hermafroditten til venstre på bænken, ser De ud til at have fået hul på stomi-posen og søger derfor videre til andre steder at fange ænder.De er et smut i Føtex. Hvad skal De være særligt opmærksom på her?

1: Min rolater er blevet med en ombyttet med en kurv.
2: Der har sneget sig en påskebryg ned - den skal byttes til en snaps!
3: De er den heldige udvalgte for et mirakel! Siden Deres 73 års fødselsdag, har de ikke kunnet se så klart fremad – dette åbner nye muligheder for højhastighed, med færre ofre til følge.Hvad skal De være særligt opmærksom på her?

1: Det her er vist ikke køen på posthuset
2: Alle har tydeligvis vendt Dem ryggen; simuler et hjerteanfald og Deres arvinge vil atter vise Dem den nødvendige opmærksomhed
3: Striber slankerHvad skal De være særligt opmærksom på her?

1: Det her er vist ikke køen på posthuset
2: Der er opklaring på vej
3: I tilfælde af De er løbet tør for snekæder; gennemsøg straks Deres morgenkåbe for perlekæder, kædebreve samt eventuelle kædedansere.De er ude at gå en aftentur. Hvad skal De være særligt opmærksom på her?

1: Manden, hvis rollator De netop har stjålet og forgæves forsøgt at sætte ild til bagefter (ja, manden – ikke rollatoren!), er mod alle forventninger vågnet op og ser ud til at have retning direkte mod overtegnede. Slå en 6’er og fold Eiffeltårnet.
2: Her er der mulighed for at jeg kan blive kremeret for en billig penge
3: ”når man leger med tis går der ild i éns seng om natten” ~ manden overfor Dem har tydeligvis dårlig smag i senge (og fritidsaktiviteter), slå derfor en høj latter op eller, i mangel af bedre, en dej ned i kvadratisk størrelse.

Hjem - Indhold - Kontakt os