Vejrprognose fra DMI (Dansk Madologisk Institut)

Inden for lægevidenskaben har de alternative behandlingsmetoder for længst vundet indpas. Og lortet virker. Enhver afrikaner ved at man kan kurere AIDS ved at gå i seng med en jomfrue og enhver grøndlænder med tømmermænd ved at med øl skal øl bekæmpes.

De vederstykkelige metrologer har længe haft patent på vejert. De føre sig frem med deres satelit målinger og stik trøjer. Det er slut-prut-filihankat! For her kommer ESmB? med de alternative metoder til at forudsige vejert. Og lortet virker - som de økologiske landmænd siger. Vi bruger madologi.

Det blir' dårligt vejr hvis man ikke spiser op. I den norske by Bergen har det regnet konstant siden 16. august 1977. Denne dag var der kun godt vejr i ti minutter (pusigt nok det samme tidspunkt som den gyselige sange ved navn Elvis røj til himmels). Der er utrolig dårligt madkultur i Norgen, og Bergen har en af de værste. End ikke en Samer kan magte at spise op. Det kan ikke være et tilfælde med det dårlige vejr.

Og der er flere fældende beviser. Der er altid godt vejr i Sudan - og her bliver spist op, snart lige meget hvor meget mælke pulver man servere.

Og der er endnu flere fældende beviser. Et ømt knæ betyder omslag i vejert. Et af de steder i Danmark hvor der flest omslag i vejert er omkring Herlev Sygehus, hvor det vrimler med ømme knæ (Fakta: der er en alternativ behandler lidt uden for herlev der behandler humørsyge med bonelock). Der fanma noget om det.

Nedenstående ses dagen vejrkort med et meget sigende vejrsymbol. Vejrkortet er lavet på baggrund af formularen under vejrkortet. Vi har brug for din hjælp til at forudsige vejert.

Dagens vejr

Dagens vejrkort.
Godtvejrsværdien på vejrkortet er baseret på informationer fra nedenstående formular. Som det fremgår har vi beregnet os frem til et vejrsymbol af Mogens Camre iført et stykke brie. Det kan jo kun betyde en ting - så det vil vi ikke dvæle ved.
Vi skal undskylde at vi har fået fat i et billede fra før Wernerkonflikten (1789-1801) hvor Bornholm stadig var en del af Danmark.
PS. Onde tunger (fisk der lever omkring Shetlandsøerne) vil mene at det er Mogens egen tandbørste han har på hovedet. Det tager vi naturligvis total afstand fra.

Indsend anmeldelse

Jeg vil anmelde
i området omkring
og jeg er

Konklussion

Lad os slutte af med et lille mundheld fra det barske Herning:

Der findes ikke lorte vejr - kun at gå bag en gyllespreder.

Hjem - Indhold - Kontakt os